Beau Style

Portfolio

reviews

“Super bedankt voor het meedenken om de zaak te herinrichten. Jouw advies was echt top, ik ben er erg blij mee. Ik heb zo ook doen inzien dat er niet teveel hoeft te staan, als er maar een paar items staan die eruit springen. Nou dat is gelukt, super bedankt daarvoor. Ik ben er zo blij mee!

~ Carola, eigenaresse van Grandcafe de Marktmeester (Putten) ~

Grandcafe de Marktmeester

“Onze bruiloft was mede dankzij Beau Style een dag om nooit meer te vergeten!

Tijdens ons eerste gesprek klikte het meteen. Jij begreep precies wat wij wel en niet mooi vonden. Dat gaf een fijn gevoel en wij vertrouwden het bloemwerk helemaal aan je toe! Ook had je super leuke ideeën, zoals de kindersnoep corsages, love it!

Op onze grote dag kwam je ons zelfs helpen met het bevestigen van de bloemstukken. Wat een top service! Om alles tot een mooi geheel te maken, heb je voor de versieringen bij de bruid, extra groen gebracht. Als ik de foto’s terugkijk geloof ik nog steeds niet dat alles er zo mooi uitzag (nog mooier dan ik mij had voorgesteld).”

~ Thijs & Tilly Verhoef-van de Beek – september 2021 ~
 Romydermoutphotography

“Daniëlle heeft voor onze bloemen gezorgd tijdens onze trouwdag. Wij zijn er mega tevreden over! Snelle en duidelijke communicatie. Naar onze wensen werd ook echt geluisterd. De bloemen waren precies zoals we gedacht en gehoopt hadden! Aan alles werd ook gedacht door Daniëlle, we konden dit echt aan haar toevertrouwen. Wij raden dan ook van harte aan om je bloemen door haar te laten verzorgen!”

~ Annerieke en Wesley van Woudenberg – juli 2021 ~
Mariekefoto.nl